annapetre.com

Ett fruksamt samarbete

Att skapa ett proffsigt, väl genomtänkt grafiskt material kräver engagemang, kunskap och erfarenhet. Samt ett ständigt kreativt sinne.

Jag kan hjälpa dig att utforma presentations- och marknadsmaterial som håller en hög nivå, speglar din verksamhet och kompetens samt skapar fler affärer och möjligheter.

VAD JAG KAN HJÄLPA DIG MED

Jag jobbar med:

Branscherfarenhet

Under många års arbete med grafisk produktion och marknadsföring har jag haft nöjet att arbeta med en mängd olika företag och organisationer, vilket gör att jag har lätt att sätta mig in i en verksamhet och förstå ett behov. Här är några exempel på branscher jag haft kontakt med.

AFFÄRSUTVECKLING

Jag har arbetat på både reklambyrå, inhouse på marknadsavdelningar, som konsult och frilans. Efter ca 25 års arbete med grafisk formgivning, grafisk produktion och marknadsföring har jag gjort många erfarenheter. Att skapa professionellt marknadsmaterial ser jag som ett väl inarbetat hantverk.
 
Jag har även drivit och utvecklat min egen verksamhet och genom detta fått många värdefulla samarbeten och kunskap inom affärspositionering och varumärkesbyggande. I verksamheten har jag två ben, dels erbjuder jag tjänster inom grafisk formgivning och illustration, och dels driver jag en webshop med egendesignade produkter som sidoprojekt. Att driva webshopen har också gett mig erfarenhet av produktutveckling, marknadsföring i sociala medier, mässor och marknader etc.
 
Kunder brukar tycka att jag är ett bra bollplank. Att komma med input och dela med mig av mina erfarenheter ser jag som en del av mitt serviceerbjudande.
 

Kontakta mig gärna för hjälp med ditt behov!