annapetre.com

Rörligt material

Jag jobbar bland annat med kortare presentationsfilmer, rörlig grafik och animationer. På min Youtubekanal kan du se mer.

Behöver du hjälp med en informationsfilm eller företagspresentation?
Kontakta mig gärna!

Dags för produktion?

Plötsligt börjar det bli dags för skarpt läge, och allt ska göras ut samtidigt. Ett par extra händer hade kanske varit bra att ha?!
Kontakta mig gärna för hjälp med dina projekt! 😀

Nytt år – nya möjligheter?

Efter några veckor med jobb på halvfart under helger osv, ökar nu tempot och det börjar röra på sig. Fortfarande ligger pandemin som ett allt annat än gosigt täcke över tillvaron. MEN vi går mot ljusare tider!

Dags att kavla upp armarna och ta tag i marknadsföringen! Kanske behövs en uppfräschning av ditt marknadsmaterial, illustrationer, web mm? Att satsa på sitt digitala skyltfönster och grafiska profil är alltid en investering som lönar sig!

Kontakta mig gärna för hjälp med ditt behov!

Hoppsan, vårt marknadsmaterial är visst helt inaktuellt!! 😱

Nu när det värsta med pandemin är över och många mässor äntligen har kommit igång, kan det vara mer angeläget än någonsin att se över marknadsmaterialet, och monterns utformning!
Att ta ett helhetsgrepp och en tydlig affärspositionering för att få ut så mycket som möjligt av den investering det innebär att delta på en mässa. För det kan vara det som gör skillnaden mellan Fiasko eller SUCCÉ!
.
Maximera din insats med ett proffsigt marknadsmaterial, kontakta mig gärna för hjälp med ditt behov!